ponedeljek, 6. junij 2016

Kako deluje toplotna črpalka, da nudi energetsko neodvisnost

Kako deluje toplotna črpalka, ki ogreva in hladi

Kako deluje toplotna črpalka?
Zagotovo vas ob razmišljanju o ogrevanju notranjih prostorov zanima, kako deluje toplotna črpalka. Pri nas dobite toplotne črpalke IDM, ki vam s pomočjo izkoriščanja energije iz zraka – vode – sonca in zemlje nudijo energetsko neodvisnost. Pri uporabi alternativnih virov energije niste vezani na običajne energetske vire in z njimi povezanimi podražitvami. Dokler namreč sije sonce, dokler sta na razpolago voda in zrak ter zemlja, ki deluje kot zbiralnik toplote, imate zanesljive vire energije za svoje sanitarne toplotne črpalke . Za prihodnost ste torej zavarovani in vam ni treba skrbeti, da bi vam »zaprli pipo« in bi sedeli v hladnih prostorih ali trpeli vročino. Z energetsko družino IDM je ogrevanje s toplotno črpalko in hlajenje udobno, glede na to, kako deluje toplotna črpalka, pa tudi dolgoročno varno in ugodno.


Sanitarne toplotne črpalke za ohranjanje virov

Sanitarne toplotne črpalke pripomorejo tudi k ohranjanju naših naravnih virov, saj ne proizvajajo emisij. S tem, kako deluje toplotna črpalka, je zagotovljena fleksibilnost, saj IDM s 150-imi različnimi sistemskimi rešitvami nudi raznolikost najvišje kakovosti na področju toplotnih črpalk, priprave sanitarne vode in solarne tehnologije. Tako ogrevanje s toplotno črpalko pozimi kot hlajenje v vročih poletnih dnevih: inovativen razvoj toplotne črpalke IDM celo leto ustvarja konstantno ugodno klimo. Z veseljem vam razložimo, kako deluje toplotna črpalka, da je ne uporabljate le za ogrevanje, temveč tudi za hlajenje.


Sanitarne toplotne črpalke za svežo toplo vodo

Toplotne črpalke IDM ne ogrevajo le prostorov, temveč tudi higiensko čisto pripravljeno sanitarno toplo vodo. Kako deluje toplotna črpalka za toplo vodo? S tehniko prenosa toplote HGL lahko dosežemo temperaturo do 60°C. HGL prav tako poskrbi za prijetno sobne temperaturo, ko stopite izpod toplega tuša. Videli boste, da bo z IDM-ovo tehnologijo HGL tuširanje postalo najljubše opravilo vaše družine. Ko ugotovite,  kako deluje toplotna črpalka  IDM, boste odkrili, da pomaga tudi pri varčevanju z dodatnimi viri energije in s tem povezanim znižanjem stroškov. Priporočamo, da si izdelke in cenik ogledate na naši spletni strani. Vabljeni k obisku.

Ni komentarjev: