ponedeljek, 13. februar 2017

Toplotne črpalke: varčno in okolju prijazno ogrevanje prostorov!


Toplotne črpalke so za ekološko in energetsko učinkovito ogrevanje doma in sanitarne vode dolgoročno najbolj ekonomična investicija. Prihranki pri ogrevanju na dolgi rok bodo občutni. Dolgoročno najboljša naložba je toplotna črpalka. Življenjska doba toplotnih črpalk je najmanj 20 let, z rednim strokovnim vzdrževanjem in menjavo vitalnih delov pa se lahko še precej podaljša.

Vas zanima toplotna črpalka? Ugodno investicijo vam omogoča Eko sklad!


Sistem ogrevanja s pomočjo toplotne črpalke je res finančni zalogaj, vendar bo investicija pomembno vplivala na kakovost bivanja in na kasnejše tekoče stroške ogrevanja objekta. Tudi za ogrevanje sanitarne vode je optimalna izbira ustrezna toplotna črpalka. Ugodno rešitev in izvedbo za najbolj ekonomično obliko ogrevanja vam lahko pomagamo izbrati izkušeni strokovnjaki za toplotne črpalke.


toplotne črpalke

Vrste toplotnih črpalk glede na način delovanja


Glede na toplotni vir (zrak, zemlja, voda) razlikujemo toplotne črpalke voda-voda, pri katerih je pomembno, da je zagotovljena dovolj velika količina vode, ki mora biti ustrezne čistosti; zemlja-voda, ki izkoristi akumulirano toploto v zemlji in jo pretvarja v toplotno energijo, zato lahko pokrije kar 75 % vseh potreb po ogrevanju;  tretja različica je toplotna črpalka zrak voda. Poraba te vrste črpalke bo manjša, če bo črpalka nameščena pod streho v bližini kotlovnice in bo dobro zaščitena pred vetrom, dežjem in snegom, , saj bodo na ta način tudi toplotne izgube najmanjše. Za nadgradnjo obstoječih sistemov ogrevanja je lahko primerna rešitev ravno toplotna črpalka zrak voda. Poraba se občutno zmanjša in omogoča prihranek več kot dve tretjini stroškov ogrevanja.
Cenejše ogrevanje vam omogoča toplotna črpalka – življenjska doba je vsaj 20 let
Funkcionalna, ekonomična in ekološka rešitev za ogrevanje objektov je toplotna črpalka. Ugodno, učinkovito, preprosto in hkrati ekološko izrabo naravne energije vam omogoča toplotna črpalka. Akcija pri Atlas Trading d.o.o. vam lahko dodatno zniža vašo investicijo, prav tako so vam na voljo krediti in subvencije, ki jih ponuja eko sklad. Toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje prostorov po subvencioniranih ali akcijskih cenah nudijo priložnost, ki je ne gre zamuditi!

toplotna črpalka

Je tudi za vas rešitev toplotna črpalka? Ugodno do obnovljivih virov energije!


S toplotno črpalko ugodno do občutnih prihrankov pri ogrevanju, brez posebnih stroškov vzdrževanja najmanj 20 let! Odločitev, ki je ne boste obžalovali. Visokotemperaturna, nizkotemperaturna ali hibridna toplotna črpalka? Akcije pri ponudnikih sistemov ogrevanja, brezobrestno kreditiranje, nasveti strokovnjakov, informativni izračuni prihranka in številne možnosti za nepovratna sredstva v obliki subvencije, vključno s pogoji za pridobitev, lahko brez odlašanja preverite na spletu! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar